דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 475 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תחתיות ארטישוק ממולאות בשר
מעדן ארטישוק ממולא בשר
  • 1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות. יוצרים כדורים מתערובת הקציצות, מהדקים בתוך תחתיות הארטישוק ומניחים בצד (כמו בתמונה). אני ממליצה לשטוף את תחתיות הארטישוק מעט במסננת ולהפשיר אותן לפני המילוי.
  • 2 בסיר שטוח ורחב מטגנים בשמן את הבצלים עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות לעוד כ- 5 דקות טיגון ומערבבים. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים לעוד כ- 3 דקות. מוסיפים את התבלינים, מערבבים, מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים שוב.
  • 3 מניחים בעדינות את תחתיות הארטישוק בסיר צמודות אחת לשנייה ומשאירים על הגז לעוד כ- 3/4 שעה בישול על אש בינונית עם מכסה. תוך כדי הבישול אפשר לערבב בעדינות בתנועות סיבוביות של הסיר. מתקבל תבשיל תחתיות ארטישוק ממולאות בשר מושלם לסופ"ש.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 17.2% 44.5% 30%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב