דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (יחידות מאפינס)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס גבינה עם פטריות
מאפינס גבינות נהדר
  • 1 בקערה לערבב את כל הגבינות ביחד עם הביצים, הקמח התופח, המלח והפלפל השחור.
  • 2 במחבת לטגן במעט שמן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את הפטריות, האורגנו וחצי קוביית הבזיליקום המוקפא.
  • 3 לקרר מעט, להוסיף לקערה עם הגבינות ולערבב.
  • 4 בעזרת כף למזוג לתבניות השקעים עד לגובה השקע. מומלץ לשמן בעזרת ספריי שמן את התבנית. אני השתמשתי בנייר אפייה שחתכתי ל- 12, הנחתי בכל שקע ושימנתי אותו מעט עם היד.
  • 5 להכניס את המאפינס לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 50 דקות עד להשחמה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לאחר הכנת התערובת בסעיף הראשון, מי שלא אוהב בצל ופטריות, כבר יכול למלא את השקעים. לאוהבי הבצל והפטריות יש להמשיך לפי המתכון. אפשר במקום פטריות להוסיף כל ירק שרוצים: ברוקולי, כרובית, תירס וכדומה.

ציוד נדרש: תבנית מאפינס 12 שקעים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. במקום המלח ניתן להשתמש בכף אבקת מרק. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 25.5% 42.2% 28.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב