דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

1.09 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ביצה בקן עם תרד וגבינת עיזים
ארוחת בוקר מושחתת, צילום: יח"צ
  • 1 טובלים פרוסת חלה מתוקה בתערובת הביצים והשמנת המתוקה, ומטגנים עד להזהבה. מניחים על הפרוסה את פרוסות גבינת העיזים, ומכניסים לתנור עד שהגבינה מותכת.
  • 2 מקפיצים במחבת את התרד בשמן הזית, המלח והפלפל השחור. צולים את העגבניות והשום בתנור בחום של 150 מעלות עם שמן הזית, המלח והפלפל השחור למשך כ- 40 דקות.
  • 3 מבשלים את הביצה העלומה בסיר עם מים ומעט חומץ במשך כ- 3 דקות, ואז מוציאים את הביצה ומרכיבים את המנה: על החלה עם הגבינה המותכת מניחים את התרד המוקפץ, ואז את העגבניות ומעל את הביצה העלומה.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. באדיבות מסעדת אסקוט במסגרת פרוייקט "גד מורנינג".

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 48.7% 20% 26.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.05 (1.17 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב