דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת בוקר מושחתת, צילום: יח"צ

מצרכים למתכון

1.09 ק"ג לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 טובלים פרוסת חלה מתוקה בתערובת הביצים והשמנת המתוקה, ומטגנים עד להזהבה. מניחים על הפרוסה את פרוסות גבינת העיזים, ומכניסים לתנור עד שהגבינה מותכת.
  • 2 מקפיצים במחבת את התרד בשמן הזית, המלח והפלפל השחור. צולים את העגבניות והשום בתנור בחום של 150 מעלות עם שמן הזית, המלח והפלפל השחור למשך כ- 40 דקות.
  • 3 מבשלים את הביצה העלומה בסיר עם מים ומעט חומץ במשך כ- 3 דקות, ואז מוציאים את הביצה ומרכיבים את המנה: על החלה עם הגבינה המותכת מניחים את התרד המוקפץ, ואז את העגבניות ומעל את הביצה העלומה.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. באדיבות מסעדת אסקוט במסגרת פרוייקט "גד מורנינג".

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1,393128
חלבונים (גרם)45.37 4.18
פחמימות (גרם)606
מתוכן סוכרים (גרם)7.74 0.71
שומנים (גרם)110.51 10.18
מתוכם שומן רווי (גרם)45.17 4.16
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.470.04
כולסטרול (מ"ג)804.6 74.09
נתרן (מ"ג)2,531233.06
סיבים תזונתיים (גרם)10.97 1.01
מים (גרם)727.7367.01
ליקופן (מ"ג)10.460.96
ויטמין A (מק"ג)1,908175.73
ויטמין B (מ"ג)10.80.99
ויטמין B1 (מ"ג)0.50.05
ויטמין B2 (מ"ג)1.520.14
ויטמין B3 (מ"ג)3.480.32
ויטמין B5 (מ"ג)3.40.31
ויטמין B6 (מ"ג)1.340.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)554.751.08
ויטמין B12 (מק"ג)1.660.15
ויטמין C (מ"ג)110.2310.15
ויטמין D (מק"ג)2.80.26
ויטמין E (מ"ג)9.870.91
ויטמין K (מק"ג)1,493137.45
סידן (מ"ג)599.7755.23
ברזל (מ"ג)16.411.51
מגנזיום (מ"ג)315.4929.05
זרחן (מ"ג)599.5455.21
אבץ (מ"ג)4.90.45
אשלגן (מ"ג)2,414222.3
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.390.31
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.360.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.590.24
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)6.190.57
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)5.730.53

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 48.7% 20% 26.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.05 (1.17 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?