דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

17 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (כ- 15-18 קבבונים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קבבונים
קבבונים ביתיים מושלמים
  • 1 ללוש את כל המצרכים בהתחלה ללא מי הסודה. לאחר כדקה להוסיף באיטיות ותוך כדי לישה מתמדת את מי הסודה.
  • 2 זהו - להכניס למקרר להתגבשות טעמים. לאחר כשעתיים לפחות (עדיף לילה), יש ליצור קבבים בצורה אהובה (אצלי בצורה עגולה), להניח על המגש ולהכניס למקרר לכשעה נוספת לפחות.
  • 3 לצלות על המנגל, לטגן על מחבת פסים (עם 2 כפות שמן) או לאפות בתנור. הסוד לקבב המושלם הוא לישה מרובה ומנוחה. מתכון כל כך טעים ומיוחד!
  • 4 בתיאבון חיוך

בתמונה הקבבונים מוגשים עם פלחי תפוחי אדמה אפויים, סלט ירקות, חומוס וסחוג. זמן ההכנה כולל את זמן הלישה והמנוחה של הקבבונים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 30% 54.4% 13.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב