חזה עוף ממולא בשר - פשוט מעדן!
1. ממליחים קלות (לפי הטעם) את פרוסות השניצל (דקים ככל האפשר) משני הצדדים. מערבבים יחד את המצרכים לתיבול (הפפריקה, אבקת המרק ושמן הזית) ומורחים על פרוסות חזה העוף.
2. מאדים את בשר הבקר עם שאר מצרכי המלית (חוץ מהפטרוזיליה) תוך כדי ערבוב מדי פעם. בסוף מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
3. מניחים בקצה של כל נתח חזה עוף בערך כף ממלית בשר הבקר המתובל ומגלגלים ל"סיגר" (אפשר לסגור עם קיסם ולהוציא לאחר הטיגון). משהים במקרר כרבע שעה.
4. טובלים בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם המוזהבים, ומטגנים בשמן עד להזהבה על אש בינונית. מניחים כמובן על נייר סופג.
5. בהצלחה ובתיאבון
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטיגון. יש להשתמש בכ- 2/3 כוס שמן לטיגון. שיטת ההכנה כוללת גם אידוי. ניתן גם לאפות בתנור: לאחר שטובלים את השניצלים בביצה ופירורי הלחם, מניחים על נייר אפייה מעט משומן, משמנים מעט גם מעל בעזרת תרסיס שמן ואופים כ- 15 דקות עד הזהבה בחום בינוני של 180 מעלות.