דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שזיפים
  • 1 לחתוך את השזיפים לקוביות קטנות. בינתיים לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות.
  • 2 לערבב יחד את השזיפים, הצימוקים, הפקאנים, הקמח, הסוכר החום והיין האדום (כל מצרכי תערובת השזיפים), ולהניח בצד למשך כחצי שעה.
  • 3 לערבב את הביצים עם הסוכר החום, להוסיף את החמאה המומסת ולערבב היטב.
  • 4 להוסיף את השמנת החמוצה, תמצית הוניל והקינמון, ולערבב.
  • 5 להוסיף את הקמח יחד עם אבקת האפייה וגרידת הלימון, לקפל, להוסיף את תערובת השזיפים ולערבב עוד מעט.
  • 6 לשמן תבנית עגולה מתאימה, להעביר את הבלילה לתבנית, לפזר מעל את הסוכר החום ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה או עד שהעוגה מוכנה (תלוי בסוג התנור שברשותכם).
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עוגה עגולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 13.5% 9.2% 75.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב