דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 410 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף מוקפץ בירקות ורוטב סויה
מתכון מושלם של חזה עוף מוקפץ עם ירקות
  • 1 מחממים במחבת (ציפוי טפלון/קרמי) את השמן ומטגנים את הבצל עד שיזהיב קלות. מוסיפים את פרוסות השום וממשיכים לטגן כדקה. מוסיפים את שני סוגי הפפריקה לשמן ומערבבים.
  • 2 מוסיפים את הירקות בהדרגה בסדר הבא (כל הירקות פרוסים לרצועות ארוכות): פלפלים, גזר, סלרי, קישוא ופטריות. כל זה תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהירקות יתרככו מעט.
  • 3 מוסיפים את חזה העוף הפרוס לרצועות דקות ושאר התבלינים, ושוב מערבבים מדי פעם עד שחזה העוף מוכן.
  • 4 מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים שוב (בשלב הזה אפשר להוסיף גם אטריות נודלס אם רוצים). משאירים על הגז עוד כ- 2 דקות ומוכן.
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש בתוך לאפה או להוסיף אטריות נודלס.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 18.9% 49.8% 25.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב