דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת עגבניות
פשטידת עגבניות איטלקית
  • 1 מבשלים את הספגטי (איזה שרוצים) על פי הוראות ההכנה. מעבירים לקערה גדולה את כל המרכיבים מלבד הפטריות, החמאה, שמן הזית ופרוסות העגבניה הדקות מ- 2 עגבניות.
  • 2 מערבבים הכל היטב.
  • 3 מחממים מחבת וממיסים את החמאה. מקפיצים את הפטריות, מורידים מהאש להתקרר ומוסיפים לתערובת.
  • 4 מערבבים הכל יחד. משמנים מעט את תבנית האלומיניום בשמן הזית ומסדרים את פרוסות העגבניה בתחתית התבנית.
  • 5 יוצקים מעל את התערובת. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 40 דקות פלוס מינוס. מוציאים מהתנור ומחכים 10 דקות להתייצבות הפשטידה.
  • 6 הופכים אותה על מגש עגול. בנוסף, ניתן לקשט למעלה בעוד בזיליקום ופרמזן מגורד.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 19.8% 17.1% 59%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב