גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | פשטידת עגבניות |
12 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות (תלוי בגודל))
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 184 | 117 |
חלבונים (גרם) | 6.59 | 4.2 |
פחמימות (גרם) | 23 | 15 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.87 | 1.19 |
שומנים (גרם) | 7.64 | 4.87 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.18 | 2.03 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 83.42 | 53.16 |
נתרן (מ"ג) | 122.5 | 78.06 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.58 | 1.01 |
מים (גרם) | 86.6 | 55.19 |
ליקופן (מ"ג) | 1.74 | 1.11 |
ויטמין A (מק"ג) | 46.31 | 29.51 |
ויטמין B (מ"ג) | 2.24 | 1.43 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.05 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.16 | 0.1 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.13 | 0.72 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.76 | 0.49 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.13 | 0.08 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 20.33 | 12.96 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.17 | 0.11 |
ויטמין C (מ"ג) | 14.64 | 9.33 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.49 | 0.31 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.55 | 0.35 |
ויטמין K (מק"ג) | 2,076 | 1,323 |
סידן (מ"ג) | 62.33 | 39.72 |
ברזל (מ"ג) | 1.14 | 0.72 |
מגנזיום (מ"ג) | 10.79 | 6.88 |
זרחן (מ"ג) | 73.65 | 46.93 |
אבץ (מ"ג) | 0.52 | 0.33 |
אשלגן (מ"ג) | 226.73 | 144.49 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.44 | 0.28 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.36 | 0.23 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.72 | 0.46 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.67 | 0.43 |