דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 207 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת לטקעס
פשטידה נהדרת להכנה במחבת טפלון
  • 1 לשים בקערה את כל החומרים (מלבד השמן) ולערבב היטב.
  • 2 לחמם שמן במחבת טפלון בקוטר 26 (חובה טפלון), למזוג את כל התערובת למחבת החמה, להנמיך את האש ולבשל במשך 30 דקות בערך או עד שרואים שהקצוות של הפשטידה שחומים והיא די יציבה.
  • 3 לקחת צלחת שגדולה בקוטרה מהמחבת ולהניח אותה על המחבת. בעזרת מטלית לאחוז את המחבת משני הצדדים ולהפוך את הפשטידה על הצלחת. להחליק את הפשטידה חזרה למחבת להמשך טיגון מהצד השני. השלב הזה הוא קריטי בהכנת הפשטידה - היא חייבת להיות יציבה ומוכנה כדי שאפשר יהיה להפוך אותה. לפני שמחליטים להפוך, אפשר להרים את הפשטידה בעזרת מרית ולבדוק שהיא אכן יציבה ומוכנה למהפך (כן, של הפשטידה).
  • 4 ממשיכים לטגן עוד 15 דקות בערך או פשוט בודקים שהפשטידה מוכנה.
  • 5 בתיאבון חיוך
  • הערה קטנה:
  • חשוב מאוד לטגן על אש נמוכה כדי שתפוחי האדמה יתרככו ולא יהיה מצב שהפשטידה משחימה מבחוץ אבל לא מוכנה מבפנים.

ציוד נדרש: מחבת טפלון בקוטר 26 (חובה טפלון אחרת הכל נדבק למחבת).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 12.5% 11.4% 70.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב