דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (25-26 יחידות בורקס)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בורקס פילאס במילוי קוביות חזה עוף
בורקס עם חזה עוף
  • 1 יש לטגן את הבצל במחבת עם השמן עד הזהבה. לאחר מכן להוסיף את קוביות חזה העוף.
  • 2 לערבב ולחכות עד אידוי הנוזלים. לאחר אידוי הנוזלים יש לתבל בתבלינים.
  • 3 להמשיך לערבב ולטגן עוד כשלוש דקות. להוריד מהאש להתקררות.
  • 4 את הבצק יש לפתוח על משטח נקי. לחתוך לרצועות עבות (7-10 ס"מ). כל רצועה לחתוך ל- 3 קוביות. למלא ככפית מחזה העוף במרכז כל קוביה ולסגור לצורת משולש. אני ממליצה על סגירה הרמטית - בעזרת מזלג ללחוץ על שולי המשולש.
  • 5 להניח על תבנית עם נייר אפייה, לצפות בביצה טרופה ושומשום ולאפות בחום של 180 כ- 20 דקות, עד הזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הערך התזונתי לא כולל את תיבלון ה"מקפיץ".

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 30.6% 31.9% 36.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב