דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסיגרים)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עלי סיגר ממולאים בבשר
עלי סיגר: מתאים במיוחד לאירוח
  • 1 לטגן את הבצל בשמן עד להשחמה, להוסיף את הבשר הטחון ובעזרת מזלג לפורר תוך כדי טיגון עד אשר משנה צבעו. במידה ויש נוזלים מהבשר הטחון יש להסיר אותם באמצעות כף.
  • 2 להוסיף את התבלינים ואת שאר מרכיבי המילוי, לערבב, לכבות את האש ולצנן את המלית.
  • 3 לשמן כל עלה סיגר ולמלא מעט מהמילוי הבשרי (כמות של כף וחצי). לסגור בקצה כמו אגרול ולגלגל.
  • 4 לצפות בביצה הטרופה, לזרות את השומשום ולהניח את הסיגרים בתבנית משומנת.
  • 5 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד השחמה (תלוי בסוג התנור).
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
את הסיגרים עדיף לאכול באותו יום או ישר לאחר היציאה מהתנור...

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 25.7% 34% 37.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב