דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עלי סיגר: מתאים במיוחד לאירוח

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לטגן את הבצל בשמן עד השחמה, להוסיף את הבשר הטחון ובעזרת מזלג לפורר תוך כדי טיגון עד אשר משנה צבעו - במידה ויש נוזלים מהבשר הטחון יש להוריד אותם באמצעות כף.
  • 2 להוסיף את התבלינים ואת שאר המצרכים, לערבב, לכבות את האש ולצנן את המלית.
  • 3 כל עלה סיגר יש לשמן ולמלא מעט מהמילוי הבשרי - כמות של כף וחצי. לסגור בקצה כמו אגרול ולגלגל.
  • 4 לצפות בביצה ולזרות שומשום.
  • 5 להניח את הסיגרים בתבנית משומנת.
  • 6 לאפות ב- 180 מעלות במשך 20 דקות - עד השחמה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
את הסיגרים עדיף לאכול באותו יום או ישר לאחר היציאה מהתנור...

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של אניטה חיים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)156 קלוריות202 קלוריות
חלבונים10.6 גרם13.8 גרם
פחמימות12 גרם15 גרם
מתוכן סוכרים2.1 גרם2.8 גרם
שומנים8 גרם10.3 גרם
מתוכם שומן רווי1.7 גרם2.2 גרם
מתוכם שומן טראנס1.1 מ"ג1.4 מ"ג
כולסטרול33.6 מ"ג43.5 מ"ג
נתרן139.7 מ"ג180.8 מ"ג
סיבים תזונתיים846.5 מ"ג1,095.0 מ"ג
מים37.9 גרם49 גרם
ליקופן0 מק"ג0 מק"ג
ויטמין A24.4 מק"ג31.6 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)2.5 מ"ג3.2 מ"ג
ויטמין B123.2 מק"ג30 מק"ג
ויטמין B277.3 מק"ג100 מק"ג
ויטמין B32 מ"ג2.6 מ"ג
ויטמין B5271.5 מק"ג351.2 מק"ג
ויטמין B6146.7 מק"ג189.8 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B911.1 מק"ג14.4 מק"ג
ויטמין B121 מק"ג1.2 מק"ג
ויטמין C5.1 מ"ג6.6 מ"ג
ויטמין D0.1 מק"ג0.1 מק"ג
ויטמין E220.9 מק"ג285.7 מק"ג
ויטמין K54.3 מק"ג70.2 מק"ג
סידן39 מ"ג50.4 מ"ג
ברזל1.2 מ"ג1.6 מ"ג
מגנזיום11.2 מ"ג14.5 מ"ג
זרחן79.9 מ"ג103.3 מ"ג
אבץ2 מ"ג2.6 מ"ג
אשלגן181.4 מ"ג234.7 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות72 מ"ג93.2 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 32.8 מ"ג3.6 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 660.4 מ"ג78.1 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות126.5 מ"ג163.7 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 9119.1 מ"ג154 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 25.5% 34.1% 37.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.