דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 336 גרם למנה\יחידה (2-3 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שקשוקת מנגולד
שקשוקה עם עלי מנגולד
  • 1 מקלפים בצל ושום וחותכים לקוביות בינוניות. מטגנים בשמן במחבת גדולה עד להזהבה.
  • 2 בינתיים שוטפים היטב את המנגולד וחותכים גס. משתמשים בעיקר בחלקים הירוקים של העלים.
  • 3 מוסיפים את המנגולד למחבת, מערבבים ומטגנים עד שהוא מאבד מהנפח שלו ומתרכך.
  • 4 מוסיפים עגבניה חתוכה לקוביות ורוטב עגבניות מוכן. מתבלים ומבשלים יחד כ- 5 דקות עד שכל הטעמים מתערבבים.
  • 5 שוברים פנימה ביצים אחת-אחת ובזהירות, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים בין 5 ל- 10 דקות עד שהחלבון מתייצב.
  • הערות:
  • 1 כמות הביצים במתכון תלויה במספר סועדים.
  • 2 אם אין רוטב עגבניות מוכן לשקשוקה אפשר להשתמש ברסק עגבניות מהול בקצת מים.
  • 3 התיבול יכול להשתנות בהתאם לטעם.
  • 4 אם רוצים לקבל חלמונים שלמים בדומה לביצת עין, מבשלים את השקשוקה ללא מכסה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.2% 25.8% 23% 41%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב