דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 266 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שקשוקה ביתית חריפה
שקשוקה עם פלפל ירוק חריף
  • 1 לטגן תחילה את הבצל בשמן במחבת בעלת דפנות עמוקות (קוטר 24-26 ס"מ).
  • 2 לאחר כ- 2 דקות להוסיף את השום והפלפל החריף.
  • 3 לטגן למשך כ- 5 דקות עד לריכוך, להוסיף את רסק העגבניות, לערבב היטב ולהוסיף את העגבניות הקצוצות והתבלינים.
  • 4 לאחר כדקה של טיגון להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה.
  • 5 להוסיף את כוס המים, לערבב ולהמשיך לבשל כ- 5 דקות. זה הזמן לטעום ולתקן תיבול במידה האהובה. להוסיף בכל פעם ביצה שלמה למחבת.
  • 6 להוריד לאש בינונית ולהמשיך לבשל עד שמוכן.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש עם לחם חם או כמו בתמונה עם לחם קלוי על מחבת פסים.

ציוד נדרש: מחבת בעלת דפנות עמוקות 24-26.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 32% 26.3% 37.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב