דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שקשוקה ביתית חריפה
שקשוקה ביתית חריפה
שקשוקה עם פלפל ירוק חריף

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 266 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטגן תחילה את הבצל בשמן במחבת בעלת דפנות עמוקות (קוטר 24-26 ס"מ).
  • 2 לאחר כ- 2 דקות להוסיף את השום והפלפל החריף.
  • 3 לטגן למשך כ- 5 דקות עד לריכוך, להוסיף את רסק העגבניות, לערבב היטב ולהוסיף את העגבניות הקצוצות והתבלינים.
  • 4 לאחר כדקה של טיגון להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה.
  • 5 להוסיף את כוס המים, לערבב ולהמשיך לבשל כ- 5 דקות. זה הזמן לטעום ולתקן תיבול במידה האהובה. להוסיף בכל פעם ביצה שלמה למחבת.
  • 6 להוריד לאש בינונית ולהמשיך לבשל עד שמוכן.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש עם לחם חם או כמו בתמונה עם לחם קלוי על מחבת פסים.

ציוד נדרש: מחבת בעלת דפנות עמוקות 24-26.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו לדף הפייסבוק של רחלי בזוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)16964
חלבונים (גרם)8.53 3.2
פחמימות (גרם)125
מתוכן סוכרים (גרם)4.81 1.81
שומנים (גרם)10.39 3.9
מתוכם שומן רווי (גרם)1.89 0.71
כולסטרול (מ"ג)206.78 77.7
נתרן (מ"ג)664.3249.6
סיבים תזונתיים (גרם)1.4 0.53
מים (גרם)220.6182.89
ליקופן (מ"ג)4.111.54
ויטמין A (מק"ג)116.4943.77
ויטמין B (מ"ג)2.480.93
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.250.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.920.35
ויטמין B5 (מ"ג)0.920.35
ויטמין B6 (מ"ג)0.250.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)42.1215.83
ויטמין B12 (מק"ג)0.630.24
ויטמין C (מ"ג)66.3524.93
ויטמין D (מק"ג)0.420.16
ויטמין E (מ"ג)1.330.5
ויטמין K (מק"ג)40.9615.39
סידן (מ"ג)54.9620.65
ברזל (מ"ג)2.20.83
מגנזיום (מ"ג)24.289.12
זרחן (מ"ג)145.4454.65
אבץ (מ"ג)0.850.32
אשלגן (מ"ג)439.45165.12
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.760.28
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.650.24
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.890.71
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.730.65

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 32% 26.3% 37.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.54 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.