מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 464 גרם למנה\יחידה (כ- 7 מנות - 14-15 ממולאים)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ממולאים תפוחי אדמה
- אופן הכנת תפוחי האדמה עם המילוי הבשרי:
- 1 מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לפרוסה אחת גדולה שאותה פורסים באמצע לא עד הסוף, למילוי הבשר.
- 2 את תפוחי האדמה הקלופים כדאי להניח בתוך קערה עם מים ומעט מלח עד למילוי.
- 3 בקערה מערבבים את כל מרכיבי הבשר (בשר טחון, בצל קצוץ דק, ביצה אחת, פירורי לחם, כף בהרט, קורט מלח, קורט פלפל שחור, פטרוזיליה קצוצה ומעט כוסברה למי שאוהב). מניחים בצד.
- 4 כל תפוח אדמה (החתוך כסנדוויץ`) יש למלא בבשר ולהניח בצד.
- אופן הכנת הציפוי לתפוחי האדמה הממולאים:
- 1 את התפוח אדמה הממולא מקמחים בקמח (ככוס קמח) ואח"כ בביצה (להשתמש ב- 2 ביצים) עם כפית רסק עגבניות ומטגנים להשחמה.
- 2 מניחים בצד.
- אופן הכנת בישול תפוחי האדמה ברוטב:
- 1 בסיר רחב שמים 1/4 כוס שמן, מוסיפים 2 קופסאות של 100 גרם רסק עגבניות ואת התיבול (רבע כף בהרט (לפי הטעם), פפריקה, קורט מלח (או אבקת מרק ללא מונוסודיום גלוטמט) וקורט פלפל שחור). מערבבים, מוסיפים מים רתוחים (כחצי מגובה הסיר) - ומביאים לרתיחה.
- 2 לאחר מכן מניחים את תפוחי האדמה אחד ליד השני ולבשל על אש בינונית-נמוכה עד לריכוך תפוחי האדמה.
- 3 הבישול עם מכסה סגור כשעה.
- 4 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.3% |
11.6% |
22.5% |
61.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב