דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 196 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת צ`יפס
חביתת צ`יפס מטוגנת
  • 1 מחממים כוס שמן במחבת ומטגנים את הצ`יפס עד להזהבה (הערה לגבי כמות השמן - לאחר הטיגון מסננים חלק מהשמן, ולכן לשם חישוב הערך התזונתי של המתכון ישנה כמות פחותה מכוס).
  • 2 בינתיים מטגנים את הבצל במחבת קטנה עד להזהבה עם כף השמן.
  • 3 בקערה מערבבים את כל שאר המצרכים. לאחר שתפוחי האדמה זהובים אפשר להעביר את השמן לצנצנת (לשימוש חוזר למי שרוצה) ולהשאיר כמות קטנה במחבת. מוסיפים למחבת את הביצים הטרופות ומעבירים לאש בינונית למשך כ- 5 דקות עד שהתחתית זהובה.
  • 4 הופכים את הפשטידה בעזרת צלחת גדולה ושטוחה שהקוטר שלה יותר גדול מהמחבת, מצמידים את הצלחת למחבת והופכים את הפשטידה לתוך הצלחת, ומניחים בחזרה את הפשטידה לתוך המחבת לעוד כ- 5 דקות של טיגון.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון היא כמות מוערכת - ייתכן שימוש פחות או רב יותר, ולכן הערך התזונתי עשוי להשתנות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 36.3% 11.7% 47.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.67 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב