דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 155 גרם למנה\יחידה (15 יחידות טורטיה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
טורטיות במילוי חזה עוף מוקפץ עם פטריות
טורטיות ממולאות חזה עוף ופטריות
  • 1 בווק לטגן את חזה העוף בלבד עד שהוא מלבין וטוב לאכילה - טיפה מזהיב (במידה ויש נוזלים מחזה העוף יש להוציא בעזרת כף - אין צורך בהרבה נוזלים).
  • 2 להוציא את חזה העוף ולהניח בצד.
  • 3 את הבצל הסגול והלבן יש לחתוך לרצועות דקות וארוכות ולהקפיץ בווק עד להשחמה.
  • 4 להוסיף את הסוכר, לערבב, להמתין מעט, להוסיף את הפטריות הטריות קצוצות דק ואת הפטריות מקופסת השימורים החתוכות לחצי ולערבב כמה דקות.
  • 5 להוסיף את רוטב הסויה והפלפל השחור ולערבב.
  • 6 להניח בצד עד מתי שרוצים למלא את הטורטיה.
  • 7 חימום הטורטיות - לחמם במחבת טפלון ללא שמן 20 שניות בכל צד.
  • 8 לאחר החימום מורחים אבוקדו (מעורבב עם מיץ לימון ומלח) וחזה עוף עם פטריות ומגלגלים.
  • 9 אם הטורטיה גדולה - כדאי לפרוס אותה ל- 3 ולהניח מסודר בתבנית הגשה. כך מכמות של 5 טורטיות יצאו לי 15 יחידות.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ווק להקפצה, מחבת רחבה לחימום הטורטיה.

לגבי הפטריות - אפשר להשתמש רק בפטריות טריות או רק בפטריות מקופסת שימורים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 16% 47% 33.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב