דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה (10-12 פרוסות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
רולדת בשר ועוף עם ביצים קשות
רולדת בשר ועוף עם טוויסט ביצים קשות
  • 1 בסיר מבשלים 5 ביצים במשך 8-10 דקות מהרתיחה עד שהן "קשות". מקלפים וחותכים את הקצוות המעוגלים.
  • 2 קוצצים בצל ושום לקוביות קטנות ומטגנים ב- 2 כפות שמן עד הזהבה.
  • 3 מפוררים פרוסת לחם או לחמניה קטנה בקערית ומערבבים עם ביצה טרופה (שומרים כ- 2 כפות בצד). במידת הצורך מוסיפים לביצה כמה כפות מים.
  • 4 קוצצים פטרוזיליה.
  • 5 מערבבים בקערה גדולה שני סוגי בשר טחון עם פטרוזיליה קצוצה, בצל ושום מטוגנים ופירורי לחם עם ביצה. מוסיפים תבלינים ומערבבים.
  • 6 מעבירים חצי מהתערובת לתבנית מסוג אינגליש קייק משומנת, מסדרים את הביצים הקשות בשורה כשהן צמודות אחת לשנייה ומכסים בחצי השני של התערובת. מהדקים היטב ומורחים בביצה טרופה ששמרנו בצד.
  • 7 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך שעה. אחרי שעה מוציאים מהתנור, מנקזים נוזלים אם יש, מוציאים את הרולדה מהתבנית והופכים אותה על תבנית אפייה שטוחה מרופדת בנייר כסף או נייר אפייה. מחזירים לתנור ל- 10-15 דקות עד שהרולדה שחומה בצדדים.
  • 8 מוציאים מהתנור, מקררים מעט, פורסים ומגישים. שומרים במקרר.
  • 9 בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 עדיף להשתמש בבשר טחון טרי ולא מופשר על מנת למנוע היווצרות נוזלים מיותרים בזמן האפייה.
  • 2 אפשר להכין את הרולדה רק מבקר טחון או עוף טחון. אני אוהבת לערבב.
  • 3 כמות הביצים למילוי תלויה בגודל התבנית שלכם. בעיקרון הביצים צריכות להיות צמודות - תעשו לבד את החשבון.
  • 4 אם רוצים אפשר להשתמש במקום פטרוזיליה בכוסברה.
  • 5 תרגישו חופשיים לשחק עם התבלינים. התיבול דומה לתיבול קציצות.

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק חד פעמית.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 28.4% 60.4% 9.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב