מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 285 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט קישואים לארוחת הערב
- 1 מטגנים קלות את הבצל במעט השמן עד שהופך לשזוף.
- 2 במקביל, מגרדים בפומפייה את הקישואים הקלופים לרצועות דקות (סוחטים את המים מהקישואים) ומגרדים גם את הביצים הקשות. מוסיפים לבצל המטוגן ומערבבים עד לריכוך.
- 3 מניחים בקערה, מוסיפים את התבלינים ושמן הקנולה, מערבבים בקלילות, טועמים ומתקנים תיבול.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם את הרתחת הביצים הקשות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11% |
29.8% |
18.9% |
40.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב