דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 285 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    חתוך לקוביות קטנות
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    לטיגון הבצל
  • קישוא - 3 יחידות גדולות - סה"כ (870 גרם)
    קלופים ומגורדים לרצועות דקות
  • ביצה קשה - 2 גדלים ממוצעים - סה"כ (116 גרם)
    מגורדות גס
  • מלח - קורט
  • פלפל שחור - קורט
  • שמן קנולה - כפית (5 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט קישואים עם בצל וביצים קשות
סלט קישואים לארוחת הערב
  • 1 מטגנים קלות את הבצל במעט השמן עד שהופך לשזוף.
  • 2 במקביל, מגרדים בפומפייה את הקישואים הקלופים לרצועות דקות (סוחטים את המים מהקישואים) ומגרדים גם את הביצים הקשות. מוסיפים לבצל המטוגן ומערבבים עד לריכוך.
  • 3 מניחים בקערה, מוסיפים את התבלינים ושמן הקנולה, מערבבים בקלילות, טועמים ומתקנים תיבול.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם את הרתחת הביצים הקשות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11% 29.8% 18.9% 40.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב