דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 382 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כנפי עוף צלויות עם נקניקיות וירקות
שילוב נהדר של כנפיים ונקניקיות
  • 1 בתבנית מרובעת להניח את הכנפיים (אין צורך לשמן את התבנית).
  • 2 להוסיף אליהם את הנקניקיות והזיתים (מסוננים מהמים).
  • 3 לחתוך את העגבניות והלימונים לרבעים (להשאיר את הלימון עם הקליפה) ולהכניס לתבנית.
  • 4 לזרות מעל את המלח והפלפל ולזלף את שמן הזית.
  • 5 לערבב היטב.
  • 6 לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך שעה.
  • 7 להוציא את נייר הכסף ולתת לעוף להשחים כמה דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש לצד אורז לבן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 47.1% 41.9% 9.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.92 (0.94 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב