דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 37 גרם למנה\יחידה (14-17 שיפודים (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שיפודי פרגיות
הצעת הגשה: על אורז לבן עם קטשופ וירקות
  • 1 בקערה יש לערבב את כל התבלינים, השום, 2 כפות שמן ורוטב הסויה יחד עם הפרגיות.
  • 2 לערבב היטב ולהניח למנוחה של כשעה לפחות לספיגת טעמים.
  • 3 להשחיל בשיפודי העץ כ- 3-4 נתחי פרגית.
  • 4 במחבת פסים חמה עם 2 כפות שמן נוספות יש לטגן היטב מ- 2 הצדדים עד הזהבה.
  • 5 שיפודי הפרגית מוכנים - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם ירקות חתוכים, אורז לבן וקטשופ (כמו בתמונה).

ציוד נדרש: מחבת פסים, שיפודי עץ (אני חתכתי לשניים את השיפודים שיהיה יותר נוח לילדים לאכול).

את הכמות של כל התבלינים ניתן לשנות לפי הטעם. זמן ההכנה כולל את ספיגת הטעמים. הערך התזונתי כולל אך ורק את שיפודי הפרגיות ולא את שאר המאכלים בתמונה. אפשר לאפות בתנור כ- 20-30 דקות עם נייר כסף או כיסוי מעל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 36.2% 59.3% 4.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב