מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 745 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מתכון לשקשוקה מהירה וקלה להכנה
- 1 במחבת גדולה מחממים את שמן הזית היטב, מטגנים את השום עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפפריקה, הצ`ילי החריף והמלח הגס, מערבבים מעט ונותנים לטעמים "להיפתח" (בשלב זה ניתן להוסיף גם את הפלפל החריף).
- 2 מוסיפים את עלי הבזיליקום, מערבבים ומוסיפים את קוביות העגבניות.
- 3 מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה למשך כרבע שעה (כמה שיותר זמן בישול - ככה הטעם יהיה עשיר ועמוק יותר).
- 4 מוסיפים עוד עלי בזיליקום אם רוצים, את הסוכר ואת הביצים, וממתינים שהביצים תהיינה מוכנות לפי איך שאתם אוהבים אותן. זהו מתקבלת שקשוקה קלה להכנה וטעימה במיוחד!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מי שרוצה יכול להוסיף בצל ועוד תוספות שאוהבים. מומלץ להגיש עם חלה טרייה, סלט ירקות, גבינה מלוחה שאוהבים והרבה טחינה!
ציוד נדרש: מחבת גדולה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.7% |
39.6% |
21% |
31.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב