דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 126 גרם למנה\יחידה (12-14 קציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות שניצל
קציצות שניצל מטוגנות
  • 1 במעבד מזון יש לקצוץ את הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה והבצל הירוק.
  • 2 בקערה יש להכניס את כל המרכיבים הנוספים (תפוחי האדמה המבושלים והמעוכים, חזה העוף הקצוץ, ביצים, 4 כפות פירורי לחם, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה ו- 2 כפות שמן) ולערבב עד קבלת עיסה אחידה.
  • 3 כעת יש לחמם שמן במחבת (כרבע כוס).
  • 4 יש ליצור כדורים בינוניים ולטבול בקערת פירורי לחם (כוס פירורי לחם בקערה), לשטח מעט ולטגן על אש בינונית עד הזהבה.
  • 5 בתיאבון - קציצות השניצל טעימות ביותר חיוך
טיפ למתכון
מומלץ למעוך את תפוחי האדמה המבושלים ולא לגרד - מוסיף רכות ומשדרג את הקציצות.

כל התבלינים ניתנים לשינוי על פי העדפה. שיטת ההכנה כוללת גם את בישול תפוחי האדמה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 19.7% 35.6% 42%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב