דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קציצות שניצל
קציצות שניצל
קציצות שניצל מטוגנות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 126 גרם למנה\יחידה (12-14 קציצות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 במעבד המזון לקצוץ את הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה והבצל הירוק, ולהניח בקערה.
  • 2 להוסיף לקערה את תפוחי האדמה המבושלים והמעוכים, חזה העוף הקצוץ, הביצים, פירורי הלחם, התבלינים והשמן, ולערבב עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 3 לחמם שמן במחבת (ראו מידע נוסף).
  • 4 ליצור מהעיסה כדורים בינוניים, לטבול בקערת פירורי הלחם לציפוי, לשטח מעט ולטגן על אש בינונית עד להזהבה משני הצדדים. מתקבלות קציצות השניצל טעימות ביותר!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ למעוך את תפוחי האדמה המבושלים ולא לגרד - מוסיף רכות ומשדרג את הקציצות.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות השניצל לאחר הטיגון. ייתכן צורך בכמות גדולה יותר של שמן לטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם את בישול תפוחי האדמה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו לדף הפייסבוק של רחלי בזוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)203161
חלבונים (גרם)14.74 11.71
פחמימות (גרם)1814
מתוכן סוכרים (גרם)1.61 1.28
שומנים (גרם)8.17 6.49
מתוכם שומן רווי (גרם)1.04 0.83
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.050.04
כולסטרול (מ"ג)62.81 49.88
נתרן (מ"ג)366.97291.42
סיבים תזונתיים (גרם)1.25 0.99
מים (גרם)83.2766.13
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)42.8534.03
ויטמין B (מ"ג)4.843.84
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.09
ויטמין B3 (מ"ג)3.783.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.560.44
ויטמין B6 (מ"ג)0.290.23
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.7414.88
ויטמין B12 (מק"ג)0.170.13
ויטמין C (מ"ג)8.286.57
ויטמין D (מק"ג)0.230.18
ויטמין E (מ"ג)0.390.31
ויטמין K (מק"ג)50.7440.29
סידן (מ"ג)29.8623.71
ברזל (מ"ג)1.020.81
מגנזיום (מ"ג)22.0417.5
זרחן (מ"ג)108.586.16
אבץ (מ"ג)0.70.56
אשלגן (מ"ג)261.36207.55
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.50.39
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.390.31
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.750.59
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.660.53

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 19.6% 35.4% 42%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.