דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 235 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת תפו"א ופטריות
פשטידה ביתית עם תפו"א ופטריות
  • 1 קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים במים עד לריכוך (עד שסכין שנעצנו נכנסת בקלות).
  • 2 בינתיים מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות והשום המגורד לעוד כ- 5 דקות של טיגון ומערבבים.
  • 3 מועכים בקערה את תפוחי האדמה המבושלים עם המחמאה (כמו פירה), מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.
  • 4 משמנים את התבנית (תבנית זכוכית מלבנית סטנדרטית) בספריי השמן, מעבירים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 35-30 דקות עד להזהבה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית זכוכית מלבנית סטנדרטית.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 19.7% 10.9% 64.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב