דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 235 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת תפו"א ופטריות
פשטידה ביתית עם תפו"א ופטריות
  • 1 קולפים את תפו"א ומבשלים במים עד ריכוך (עד שסכין שנעצנו נכנסת בקלות).
  • 2 בינתיים מטגנים עם 3 כפות שמן זית בצל עד הזהבה.
  • 3 מוסיפים את הפטריות והשום המגורד לעוד כ- 5 דקות טיגון ומערבבים.
  • 4 מועכים בקערה את תפו"א המבושלים עם המחמאה (כמו פירה), מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
  • 5 משמנים תבנית (תבנית זכוכית מלבנית סטנדרטית) בספריי, מעבירים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד הזהבה כ- 35-40 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית זכוכית מלבנית סטנדרטית.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 19.7% 10.9% 64.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב