דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 407 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ספגטי ברוטב עגבניות ואצבעות שניצל דג
ספגטי עם דג מרלוזה
  • 1 מכינים את הרוטב: בסיר או מחבת (עם ציפוי טפלון/קרמי) מטגנים את הבצל עם 5 כפות שמן קנולה עד הזהבה. מוסיפים לשמן פפריקה ורסק עגבניות ומערבבים. מוסיפים עגבניות וקורט סוכר, ממשיכים לערבב ומבשלים עד ריכוך וצמצום מעט מהנוזלים. מוסיפים אורגנו, פלפל צ`ילי ומלח, מבשלים עוד כ- 2 דקות והרוטב מוכן.
  • 2 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (אפשר אפילו דקה פחות, כשנוסיף לרוטב החם - הבישול יהיה מלא). מסננים את המים. מוסיפים את הפסטה לרוטב (כשהסיר עדיין על אש קטנה), מערבבים היטב ומכבים את האש.
  • 3 מכינים את שניצל הדג: ממליחים ומתבלים את נתחי הדג בלימון, פפריקה ופלפל שחור גרוס. טובלים בביצה טרופה ואח"כ בתערובת של פירורי לחם ושומשום. מטגנים עד הזהבה משני הצדדים ומניחים על נייר סופג. פורסים כל נתח לרצועות ומגישים כתוספת לפסטה.
  • 4 בהצלחה ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 24.5% 24.3% 48.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב