דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ספגטי עם דג מרלוזה

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 407 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מכינים את הרוטב: בסיר או מחבת (עם ציפוי טפלון/קרמי) מטגנים את הבצל עם 5 כפות שמן קנולה עד הזהבה. מוסיפים לשמן פפריקה ורסק עגבניות ומערבבים. מוסיפים עגבניות וקורט סוכר, ממשיכים לערבב ומבשלים עד ריכוך וצמצום מעט מהנוזלים. מוסיפים אורגנו, פלפל צ`ילי ומלח, מבשלים עוד כ- 2 דקות והרוטב מוכן.
  • 2 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (אפשר אפילו דקה פחות, כשנוסיף לרוטב החם - הבישול יהיה מלא). מסננים את המים. מוסיפים את הפסטה לרוטב (כשהסיר עדיין על אש קטנה), מערבבים היטב ומכבים את האש.
  • 3 מכינים את שניצל הדג: ממליחים ומתבלים את נתחי הדג בלימון, פפריקה ופלפל שחור גרוס. טובלים בביצה טרופה ואח"כ בתערובת של פירורי לחם ושומשום. מטגנים עד הזהבה משני הצדדים ומניחים על נייר סופג. פורסים כל נתח לרצועות ומגישים כתוספת לפסטה.
  • 4 בהצלחה ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)563138
חלבונים (גרם)27.11 6.66
פחמימות (גרם)5413
מתוכן סוכרים (גרם)5.84 1.43
שומנים (גרם)27.37 6.72
מתוכם שומן רווי (גרם)2.21 0.54
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)70.11 17.21
נתרן (מ"ג)1,556381.95
סיבים תזונתיים (גרם)3.48 0.85
מים (גרם)225.7155.42
ליקופן (מ"ג)40.98
ויטמין A (מק"ג)65.7616.15
ויטמין B (מ"ג)3.860.95
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.04
ויטמין B3 (מ"ג)2.660.65
ויטמין B5 (מ"ג)0.480.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.40.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)35.288.66
ויטמין B12 (מק"ג)0.820.2
ויטמין C (מ"ג)39.669.74
ויטמין D (מק"ג)0.990.24
ויטמין E (מ"ג)1.60.39
ויטמין K (מק"ג)7.541.85
סידן (מ"ג)121.1729.75
ברזל (מ"ג)1.880.46
מגנזיום (מ"ג)50.4612.39
זרחן (מ"ג)170.6341.89
אבץ (מ"ג)0.840.21
אשלגן (מ"ג)604.69148.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.510.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.250.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.440.11
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.380.09

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 24.5% 24.3% 48.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.