דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 272 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בטטות ותפוחי אדמה מוקרמים
ארוחת ערב צמחונית טעימה
  • 1 לקלף את תפוחי האדמה והבטטות.
  • 2 לפרוס את תפוחי האדמה והבטטות ולהניח אותם צפופים אחד לשני בתבנית אלומיניום חד פעמית.
  • 3 לערבב בקערה את השמנת, חלב הסויה והתבלינים, לשפוך על תפוחי האדמה והבטטות ולכסות בנייר אלומיניום.
  • 4 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כשעה.
  • 5 להסיר את נייר האלומיניום, לפזר מעל גבינה בולגרית מגורדת, להניח מעל 6 פרוסות גבינה צהובה ולאפות עוד כ- 12 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אלומיניום חד פעמית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.1% 10.8% 23% 59.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב