מרק אטריות חורפי שכל אחד אוהב
1. לטגן את הבצל והכרישה בשמן עד להזהבה, להוסיף את הכרעיים ולהמשיך לטגן במשך כ- 5-7 דקות.
2. להוסיף את שאר הירקות ולכסות במים את כל הירקות והעוף.
3. להוסיף את כל התבלינים ואת רסק העגבניות.
4. לבשל למשך כ- 30 דקות (זה הזמן לתקן תיבול אם צריך). 20 דקות לפני תום הבישול יש להוסיף את האטריות.
5. כ- 2 דקות לפני סיום הבישול יש להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה.
6. הרי לכם מרק עוף עם אטריות נהדר

7. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.