דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 475 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק עוף עם אטריות
מרק אטריות חורפי שכל אחד אוהב
  • 1 לטגן את הבצל והכרישה בשמן עד להזהבה, להוסיף את הכרעיים ולהמשיך לטגן במשך כ- 5-7 דקות.
  • 2 להוסיף את שאר הירקות ולכסות במים את כל הירקות והעוף.
  • 3 להוסיף את כל התבלינים ואת רסק העגבניות.
  • 4 לבשל למשך כ- 30 דקות (זה הזמן לתקן תיבול אם צריך). 20 דקות לפני תום הבישול יש להוסיף את האטריות.
  • 5 כ- 2 דקות לפני סיום הבישול יש להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה.
  • 6 הרי לכם מרק עוף עם אטריות נהדר חיוך
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 11.8% 41.5% 42.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב