דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 353 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות עיקריות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת כרוב מטוגנת
פשטידת כרוב במחבת
  • 1 לחתוך את הכרוב לרצועות ולהרתיח כ- 5 דקות. לסנן ולקרר.
  • 2 לערבב את הכרוב עם הבצל, הפטרוזיליה והשמיר. לערבב את הביצים בנפרד ולהוסיף לתערובת הכרוב.
  • 3 להוסיף את הסולת (או הקמח) יחד עם המלח והפלפל, ולערבב לתערובת אחידה.
  • 4 לחמם מחבת בקוטר 24-26 ס"מ עם מעט שמן.
  • 5 לשפוך את תערובת הכרוב למחבת ולשטח עם כף את החלק העליון.
  • 6 להנמיך את האש ולבשל עד התייצבות התערובת, כ- 25-30 דקות.
  • 7 להפוך את התערובת להשחמה מהצד השני.
  • 8 להגיש חם כתוספת או כארוחה עיקרית עם גבינות מעל, אשל או גיל.
  • 9 פשטידת הכרוב מוכנה - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת בקוטר 24-26 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.2% 12.7% 20.8% 55.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב