דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 245 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף ותפוחי אדמה ברוטב סויה
חזה עוף ותפוחי אדמה מוקפצים
  • 1 בקערה מערבבים את כל מרכיבי המשרה.
  • 2 מוסיפים את רצועות העוף, מערבבים ומשרים לכמה דקות.
  • 3 במחבת גדולה (אפשר בווק) מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה וממשיכים לטגן למשך כ- 15 דקות או עד להזהבה.
  • 4 בינתיים במחבת אחרת מטגנים את רצועות העוף שהשרנו למשך כ- 10 דקות עד שחזה העוף מבושל. מוסיפים את רצועות העוף המטוגנות לקוביות תפוחי האדמה והנוזל מהמחבת של העוף, מערבבים וממשיכים להקפיץ עוד כ- 5 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 13.2% 61.4% 23.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב