דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 496 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרוב שלם ממולא
כרוב ממולא מקורי
  • 1 בעזרת סכין חותכים ומוציאים את לב הכרוב.
  • 2 לפתח שנוצר מוזגים מים רותחים וממתינים כ- 5 דקות.
  • 3 בזמן ההמתנה שמים את הבשר בקערה, מוסיפים כרבע כוס מים/סודה, ככפית פפריקה, ככפית גריל עוף/בשר, מעט מלח ופלפל טחון. מוסיפים את הביצה והאורז ולשים עד שכל החומרים מתאחדים.
  • 4 ממשיכים להוציא את עלי הכרוב הפנימיים עד שנוצר כלי קיבול מהכרוב בעובי של כ- 1.5 ס"מ עד 2 ס"מ.
  • 5 שומרים את עלי הכרוב שהוצאו לרוטב.
  • 6 ממלאים את החלל שיצרנו בכרוב בבשר הטחון, מהדקים היטב ויוצרים "גבעת בשר".
  • 7 קוצצים את הבצל היבש ומטגנים ב- 3 כפות שמן בסיר גדול שיוכל להכיל בנוחות את הכרוב.
  • 8 לאחר שהבצל הזהיב, מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות, שארית התבלינים ובוחשים.
  • 9 מוסיפים את חתיכות עלי הכרוב ששמרנו מקודם וכוס מים, ובוחשים.
  • 10 מניחים את הכרוב הממולא בתוך הסיר וממלאים מים עד לכחצי מגובהו, סוגרים את הסיר עם מכסה ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה.
  • 11 מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים עד לריכוך הכרוב - כשעה-שעה וחצי.
  • 12 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף לרוטב פלפל חריף - לאוהבי החריף כמובן.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 17.2% 41% 32.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב