דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 517 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חמין ביתי
חמין ביתי לשבת
  • 1 יום קודם להשרות בקערות (כל אחד בנפרד) גרגירי חומוס, חיטה, אורז ושעועית (אני משרה במים רותחים).
  • 2 לשטוף במסננת את השעועית והחומוס ולפזר בתחתית הסיר.
  • 3 להניח מעל תפוחי אדמה ובטטות.
  • 4 להניח בשר וביצים (הביצים בטמפרטורת החדר).
  • 5 בקערה נפרדת לשים: 1/4 כוס שמן, כף פפריקה מתוקה, כף פפריקה חריפה, 1/2 כפית פלפל שחור, כפית כמון, 1.5 כפיות מלח, כף סוכר חום וכוס מים רותחים.
  • 6 לערבב ולצקת באופן אחיד.
  • 7 להוסיף מי ברז עד כמעט כיסוי.
  • 8 לסנן אורז ולהניח בקערה, להוסיף כפית מרק עוף, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל לבן, 4 כפות שמן ו- 2 כוסות מים רותחים.
  • 9 לערבב ולשפוך לתוך שקית קוקי ולסגור. לשים בסיר.
  • 10 לסנן חיטה ולהניח בקערה, להוסיף 1/2 כפית כמון, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, כפית גושה פפריקה חריפה, 4 כפות שמן ו- 2 כוסות מים רותחים.
  • 11 לערבב ולשפוך לתוך שקית קוקי ולסגור. לשים בסיר.
  • 12 אני מפעילה את הסיר משעה 16:00 ועד למחרת, בהתחלה על עוצמה גבוהה כ- 5 שעות, בלילה אני מנמיכה לעוצמה בינונית ובבוקר אני מעבירה לאוטומט.
  • 14 החמין מוכן - בתיאבון ושבת נהדרת חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להשתמש בצוואר בקר - נתח מס` 8.

ציוד נדרש: סיר לבישול איטי + 2 שקיות קוקי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 20.9% 31.2% 42.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב