דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 182 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את תפוח האדמה והביצים עד שיתרככו.
  • 2 לחתוך את תפוחי האדמה והביצים לקוביות קטנות ולשים בקערה.
  • 3 לקצוץ את הבצל ולהוסיף לקערה.
  • 4 להוסיף את המיונז, החרדל, המלח והפלפל, לערבב ולאכול.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
כדי להרוויח יתרון של שומנים בריאים, ניתן להמיר מחצית מכמות המיונז לכף שמן זית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 26.2% 22.2% 46.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב