דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקצוץ דק את הבצל ולטגן בכף שמן עד שיזהיבו, להוריד מהאש ולשים בקערה.
  • 2 לקצוץ את הפטריות דק ולהוסיף לקערה.
  • 3 להוסיף את הביצים, המלח והפלפל ולערבב היטב.
  • 4 לבסוף להוסיף את הקמח ולערבב היטב.
  • 5 לחמם את השמן הנותר במחבת ולטגן את הקציצות בגודל שרוצים.
  • 6 להגיש חם חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להשתמש בקמח מלא במקום לבן באותה כמות. כמו כן, ניתן לוותר על הטיגון ולאפות בתנור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 30.4% 19% 45.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב