דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 144 גרם למנה\יחידה (יחידות מאפינס)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס בטטה ותפוחי אדמה
כיף לפתוח את הבוקר עם מאפינס טעים שכזה
  • 1 לפזר על תבנית אפייה מלח גס.
  • 2 לשטוף היטב את הבטטות ותפוחי האדמה (אין צורך בקילוף).
  • 3 לאפות את תפוחי האדמה והבטטות על המלח גס עד שהם רכים. לצנן ולחצות אותם. עם כף להוציא את תוכן תפוחי האדמה והבטטות.
  • 4 לטגן בצל קצוץ עם שמן.
  • 5 למעוך את תפוחי האדמה והבטטות לפירה.
  • 6 להוסיף בצל מטוגן + שמן, ביצים, קמח, עירית/בצל ירוק קצוצים, גבינת פרמזן, מלח ופלפל שחור.
  • 7 לשמן תבנית מאפינס. לחלק ל- 10 יחידות. אפשר לפזר שומשום על המאפינס.
  • 8 לאפות בחום של 180 מעלות כ- 40 דקות. ניתן לחמם, מומלץ לא במיקרוגל.
  • 9 המאפינס מוכנים - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפיית תפוחי האדמה נועדה למנוע עיסה נוזלית. מלח הבישול סופח בעת האפייה את הנוזלים.

ניתן להשתמש בקמח ללא גלוטן ולהתאים את המתכון לצליאקים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.5% 15.9% 14.1% 61.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב