כיף לפתוח את הבוקר עם מאפינס טעים שכזה
1. לפזר על תבנית אפייה מלח גס.
2. לשטוף היטב את הבטטות ותפוחי האדמה (אין צורך בקילוף).
3. לאפות את תפוחי האדמה והבטטות על המלח גס עד שהם רכים. לצנן ולחצות אותם. עם כף להוציא את תוכן תפוחי האדמה והבטטות.
4. לטגן בצל קצוץ עם שמן.
5. למעוך את תפוחי האדמה והבטטות לפירה.
6. להוסיף בצל מטוגן + שמן, ביצים, קמח, עירית/בצל ירוק קצוצים, גבינת פרמזן, מלח ופלפל שחור.
7. לשמן תבנית מאפינס. לחלק ל- 10 יחידות. אפשר לפזר שומשום על המאפינס.
8. לאפות בחום של 180 מעלות כ- 40 דקות. ניתן לחמם, מומלץ לא במיקרוגל.
9. המאפינס מוכנים - בתיאבון
ניתן להשתמש בקמח ללא גלוטן ולהתאים את המתכון לצליאקים.