דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 313 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרובית אפויה
מעדן כרובית אפויה בליווי טחינה
  • 1 מפרידים את ראש הכרובית לפרחים בגודל הרצוי ומבשלים כ- 10 דקות במים הרותחים עם המלח. מוציאים, מסננים ומשאירים בצד להתקרר.
  • 2 מכינים שתי קערות: אחת עם תערובת מוקצפת של הביצים והתבלינים, השנייה עם תערובת פירורי הלחם והבצל הקרנצ`י (את הבצל הקרנצ`י ניתן להשיג בכל חנות תבלינים).
  • 3 לוקחים פרח כרובית, טובלים קודם בתערובת הביצים, אחרי זה בתערובת פירורי הפנקו עם הבצל הקרנצ`י, מנערים עודפים ומסדרים בצפיפות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 4 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 45 דקות או עד שהכרובית מזהיבה.
  • 5 זהו - הכנתם כרובית אפויה בתנור טעימה ביותר.
  • 6 בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 אם אין לכם פירורי פנקו אפשר להחליף בפירורי לחם רגילים או בפירורי זהב.
  • 2 אם אין לכם בצל קרנצ`י, אפשר להשמיט אותו מהמתכון ולהוסיף עוד פירורי לחם.
  • 3 אפשר להוסיף לתערובת הביצים כל תבלין שאוהבים.
טיפ למתכון
מגישים בתוספת טחינה עם הרבה לימון.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להשתמש בפירורי לחם מקמח מלא.

הערך התזונתי לא כולל את הבצל הקרנצ`י. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.2% 8.9% 23.2% 51.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב