דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 313 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרובית אפויה
מעדן כרובית אפויה בליווי טחינה
  • 1 מפרידים ראש כרובית לפרחים בגודל הרצוי ומבשלים כ- 10 דקות במים רותחים עם כף מלח. מוציאים, מסננים ומשאירים בצד להתקרר.
  • 2 מכינים שתי קערות: אחת עם תערובת מוקצפת של ביצים ותבלינים, השנייה עם תערובת פירורי לחם ובצל קרנצ`י (את הבצל הקרנצ`י ניתן להשיג בכל חנות תבלינים).
  • 3 לוקחים פרח כרובית, טובלים קודם בתערובת הביצים, אחרי זה בתערובת פירורי הפנקו עם הבצל הקרנצ`י, מנערים עודפים ומסדרים בצפיפות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 4 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ל- 45 דקות או עד שהכרובית מזהיבה.
  • 5 זהו - הכנתם כרובית אפויה בתנור טעימה ביותר.
  • 6 בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 אם אין לכם פירורי פנקו אפשר להחליף בפירורי לחם רגילים או בפירורי זהב.
  • 2 אם אין לכם בצל קרנצ`י, אפשר להשמיט אותו מהמתכון ולהוסיף עוד פירורי לחם.
  • 3 אפשר להוסיף לתערובת הביצים כל תבלין שאוהבים.
טיפ למתכון
מגישים בתוספת טחינה עם הרבה לימון.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להשתמש בפירורי לחם מקמח מלא.

הערך התזונתי לא כולל את הבצל הקרנצ`י.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.8% 8.9% 23.5% 51.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב