דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה (2 רולדות - כל רולדה 14 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
רולדות בצק פריך במילוי קקאו
נשנושים נהדרים לצד נס הקפה
  • 1 לשים את כל מצרכי הבצק ביד (אפשר גם במיקסר עם וו לישה בצורת K) עד לקבלת בצק במרקם אחיד. סוגרים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  • 2 מחלקים את הבצק לשניים. מרדדים בעזרת מערוך לצורת מלבן, מפזרים על כל מלבן 2 כפות קקאו, 2 כפות סוכר וכפית קינמון, ומגלגלים. מניחים על נייר אפייה בתוך תבנית, מסמנים חתכים, בערך 2-3 ס"מ בין חתך לחתך שיהיה קל יותר לחתוך יותר מאוחר.
  • 3 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור, מצננים ומפדרים באבקת סוכר. חותכים לפרוסות ומתענגים מכל ביס לצד כוס נס קפה כמובן.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר כל מילוי שאוהבים כמו ממרח תמרים, ממרח חלבה, ריבה ועוד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 28.5% 5.9% 65.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב