דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (כ- 12 פרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגה בחושה בציפוי פירורי שוקולד וקינמון
עוגה טעימה לאירוח
  • 1 מחממים תנור מראש ל- 175 מעלות.
  • 2 לפירורים - מניחים את כל החומרים למעט החמאה בקערה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מכניסים פנימה את קוביות החמאה ומשפשפים את התערובת בין הידיים לקבלת פירורים.
  • 3 לעוגה - מערבבים בקערה את החמאה והסוכר בעזרת כף עץ עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
  • 4 מוסיפים ביצים ומערבלים בעזרת מטרף ידני.
  • 5 מוסיפים את היוגורט והקמח לסירוגין.
  • 6 מוסיפים את אבקת האפייה ותמצית הוניל, ומערבבים קלות עד לפיזור אחיד.
  • 7 מחליקים את בלילת העוגה לתבנית אינגליש קייק משומנת. מפזרים מעל את הפירורים ואופים עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים, בערך 35 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 20.9% 9.8% 69%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב