דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 285 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת תפוחי אדמה עם בצל
פירה עם בצל בתור פשטידה
  • 1 לבשל את תפוחי האדמה עד ריכוך, לסנן ולמעוך כמו שמכינים פירה.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד להשחמה.
  • 3 בקערה לערבב את תפוחי האדמה, להוסיף את הביצים, הקמח, הכורכום, הפלפל השחור, המלח (או אבקת מרק עוף פרווה ללא מונוסודיום גלוטמט) ואגוז המוסקט. לערבב היטב.
  • 4 להוסיף לקערת תפוחי האדמה (פירה) את הבצל המטוגן ולערבב היטב.
  • 5 לשמן תבנית פאי עגולה ולשפוך את התערובת. לאפות בתנור בחום בינוני של 180 מעלות במשך 40 עד 50 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
פשטידה זו מומלץ לקרר שעתיים בטמפרטורת החדר, כך הפשטידה יותר יציבה.

ציוד נדרש: תבנית פאי עגולה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 12.6% 12.5% 68.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב