דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השניצלים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל פריך בציפוי ביסלי גריל
שניצל בטעם גריל
  • 1 להכין 3 קערות: באחת לטרוף את הביצים עם התבלינים, בשנייה לשים את הקמח ובשלישית לערבב את הביסלי גריל הטחון ופירורי הלחם.
  • 2 לטבול כל חזה עוף בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי הלחם והביסלי. לנער היטב מעודפים.
  • 3 לחמם את השמן במחבת ולטגן את השניצלים משני הצדדים.
  • 4 להניח על נייר סופג.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. ניתן להשתמש בכל סוג של ביסלי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 22.9% 42.6% 34.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב