מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 559 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
כרעי עוף בתנור עם פירות יבשים
- 1 לשטוף ולייבש היטב את הכרעיים. לערבב ביחד את כל מרכיבי המשרה ולהשרות את הכרעיים למשך כ- 12 שעות לפחות.
- 2 לסדר את כל פרוסות הבצלים על כל תבנית האפייה, להניח את הכרעיים מעל ובין הכרעיים לפזר את הפירות היבשים.
- 3 לכסות את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, ולאפות כשעה בחום של 200 מעלות.
- 4 להסיר את הכיסוי, להפוך את הכרעיים ולאפות עוד כחצי שעה נוספת (להיזהר מאפיית יתר. בגלל כמות הסוכר יש נטייה לבשר להישרף בקלות). מומלץ להגיש יחד עם הכרעיים את תערובת הבצל והפירות היבשים האפויים.
- 5 בתיאבון וחג ט"ו בשבט שמח
טיפ למתכון
אפשר להגיש עם אורז או פירה.
במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1% |
9.1% |
47.2% |
42.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב