דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 256 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל עלי סלק עם שוקי עוף
שילוב טעים של עלי סלק ושוקיים
  • 1 מנקים היטב את עלי הסלק וחותכים לרצועות גסות.
  • 2 מחממים שמן בסיר רחב. שמים בסיר את כל עלי הסלק, השום, והפלפלים החריפים, ומאדים על אש קטנה עד שהסלק מאבד מנפחו.
  • 3 מוסיפים את שוקי העוף מעל עלי הסלק. מוסיפים מים, מלח, פלפל שחור, סומאק, פפריקה חריפה ומתוקה, מלח לימון וכמון, ומבשלים על אש קטנה עד שהסלק מתאדה לחלוטין, העוף מוכן וכל הטעמים נספגים בו (בערך שעה-שעה וחצי).
  • 4 התבשיל מוכן כאשר הנוזלים הפכו לרוטב סמיך והעוף רך רך.
  • 5 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה לבשל את שוקי העוף ללא העור.

הערך התזונתי לא כולל את עלי הסלק והפלפלים הסודנים החריפים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 32% 59.6% 7.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב