דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 421 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוף עם פירות יבשים
שילוב נפלא בין עוף לפירות יבשים, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לטגן בשמן הזית את השוקיים ולהניח בצד. לטגן גם את הבצל הקצוץ בשמן שטיגנו את השוקיים.
  • 2 להשרות את הפירות היבשים בכוס היין הלבן למשך כשעה.
  • 3 להוסיף לבצל המטוגן את השוקיים, הפירות היבשים יחד עם היין בו הושרו, הדבש, התבלינים, היין הלבן והמים הרותחים.
  • 4 להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה למשך כ- 45 דקות עד להתרככות השוקיים. מתקבל עוף עם פירות יבשים שכיף להגיש לארוחות השישי או כמנה עיקרית בחגים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להחליף את היין במיץ תפוזים. ניתן לקטום את קצות השוקיים (העצם). מומלץ להגשה על מצע של אורז לבן.

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

במתכון כתוב בשוקי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בשוקי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 22% 27.4% 49.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב