דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (כ- 20 יחידות)

  • בצק עלים - שקית (1000 גרם)
    מופשר
  • בננה - יחידה בינונית (101 גרם)
    חתוכה לעיגולים - לא חובה
  • תות שדה - 20 יחידות בינוניות - סה"כ (400 גרם)
    חבילת תותים שטופים ונקיים
  • חמאה - 1/2 אריזת נייר - סה"כ (50 גרם)
    מומסת
  • קינמון - 2 כפות שטוחות
    כף + כף
  • סוכר - 2 כפות שטוחות - סה"כ (30 גרם)
    כף + כף
  • ביצה - Large
    למריחה
  • אבקת סוכר - 3 כפות - סה"כ (48 גרם)
    לפי הטעם - לפיזור

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פרחי תותים ובננה עם קינמון
מאפים עם תותים ובננות
  • 1 לחמם תנור לחום של 180 מעלות. על תבנית התנור לשים נייר אפייה. לאחר הפשרת הבצק, לרדד על משטח עבודה.
  • 2 לפזר כף אחת של סוכר על הבצק, לאחר מכן לפזר כף אחת קינמון.
  • 3 לגבי התותים הטריים - להיפטר מהעלה הירוק ולחתוך את התותים לעיגולים. כנ"ל גם את הבננה.
  • 4 לפזר בצורה אחידה תותים ובננה ומעל לפזר כף סוכר נוספת.
  • 5 לגלגל לצורת רולדה ולחתוך לעיגולים במרחק של עד 5-8 ס"מ אחד מהשני.
  • 6 לסדר את הפרחים בתבנית במרחק כ- 5 ס"מ, כך שהמילוי יהיה כלפי מעלה.
  • 7 להמיס חמאה, למרוח את הפרחים ולאחר מכן לפזר כף קינמון.
  • 8 להכניס לתנור ולאפות כ- 30 דקות, עד לקבלת גוון זהוב. לאחר האפייה לפזר אבקת סוכר לפי הטעם.
  • 9 חסרה רק כוס קפה ליד - בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 31.3% 7.9% 58.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב