דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 212 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת אורז בתנור
פשטידת אורז בתנור
  • 1 לחמם 2 כפות שמן ולטגן אורז עד לשקיפות. להוסיף מים + מלח + פלפל + אבקת מרק + אגוז מוסקט (להוסיף את התבלינים למים הרותחים, לערבב ולאחר מכן להוסיף לאורז).
  • 2 לבשל עד לספיגת הנוזלים על אש קטנה (לערבב פעמיים במשך הבישול).
  • 3 לחמם כף שמן ולטגן קלות את העגבניות.
  • 4 לשים את האורז בקערה, להוסיף את העגבניות ולערבב.
  • 5 לטרוף 2 ביצים, להוסיף לאורז ולערבב הכל בעדינות.
  • 6 לשמן תבנית ולאפות את הפשטידה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 45-50 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מספר 24.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 28.5% 17.6% 51.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב