מצרכים למתכון
14 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה (מס` מוערך של קציצות דג מטוגנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
קציצות דגים מטוגנות מדג מרלוזה
- 1 יוצקים על נתחי הדגים מיץ מחצי לימון ומשהים כחצי שעה עד שעה.
- 2 סוחטים את נתחי הדגים מהנוזלים וטוחנים יחד עם הבצל, תפוח האדמה והשום. מוסיפים את פירורי הלחם, הביצה, התבלינים, השמיר והכוסברה הקצוצים, ומערבבים היטב.
- 3 בידיים משומנות יוצרים קציצות ומטגנים בשמן עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים ומניחים על נייר סופג. פשוט וטעים!
- 4 בתיאבון
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות לאחר הטיגון. ייתכן שיהיה צורך להשתמש בכמות גדולה יותר של שמן. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.8% |
23.3% |
52.6% |
22.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב